Als het gaat om een converse pro leather online store uitrollen van nieuwe sneakersilhouetten, kan het soms effectiever zijn om het eerst in samenwerkingsvorm te introduceren om meer aandacht truck consumenten te trekken hierdoor vervolgens de GR-kleurstellingen voor later te bewaren. Hierdoor dat is precies wat Converse heeft gedaan achieved zijn Chuck 70 Energy, want nadat het design voor het eerst werd gelanceerd in samenwerking achieved luxeontwerper Kim Jones, worden de lifestyle-kicks nu gevormd in een inline "String/Egret"-kleurenschema. Veelzijdigheid is de sleutel hiervoor nieuwe, door Talk gemaakte aflevering omdat deze uitsluitend afhankelijk is truck neutrale tinten.

De Toss Taylor viert dit jaar zijn 100-jarig jubileum hierdoor Converse Japan heeft tough gewerkt aan het leveren van spannende nieuwe projecten ter ere van hem sprained ankle. Deze week brengen ze de kleurrijke, in Japan exclusieve versie uit met herenkledingontwerper Paul Smith. converse chuck 70 nederland outlet dit jaar goed bezig geweest met de Toss Taylor en voert omkring de paar weken nieuwe en opwindende projecten uit ter viering van een honderdjarige jubileum van een legendarische silhouetten.

Converse blijft bijdragen aan het Dolomite Move to Zero-initiatief, waarbij een zijn beroemde schoenen herwerkt met gerecyclede materialen. De hele week gaat de Chuck Taylor volledig voor zijn nieuwste gerecyclede versie, nu verkrijgbaar. Nike's Move to Zero-initiatief neemt langzaam elk aspect truck het product van een merk over, tot aan de verschillende merken expire converse classic chucks online sales opereren onder de vlag van Nike, Inc. Talk heeft bijvoorbeeld samengewerkt achieved de Swoosh om ook duurzamere versies van zijn schoenen te leveren.

Kod nas een paar gezamenlijke KAW-dia's met Suicoke eerder ditgene jaar, bundelt meesterbrein ASIA nu de krachten achieved Converse voor lage hierdoor mid-top Japanse exclusieve Aiguille Purcell-sneakers. Het bovenwerk will be gekleed in zwarte GORE-TEX canvasmaterialen met overal kruisgestikte panelen en een mastermind-schedellogo geborduurd op het lipje van de tong. Veters zijn er in een wit en de bovenste veterhoezen zijn voorzien truck converse one star outlet sale metalen chromen studs, terwijl mid-top paren worden geleverd met een extra zilveren ritssluiting.